lördag 15 juni 2013

Den Stora Hälsodagen del 1

Idag sonen, Dennis och jag åkte till Stockholm, Kungsholmen för att närvara på den Stora Hälsodagen som arrangerades av Rawfoodmiddagar. Vi var ca 120 personer. Arrangörerna Catherine H och Mikael B berättade kort om sig själva och sedan kom dagens huvudtalare, paret Clement från USA.
Frun Anna Maria är från Sverige och har bott många år i USA. Mannen, Brian och Anna Maria driver ett hälsoställe i Kalifornien.
Brian pratade mycket om gifter, och föroreningar, mm. Han sa några intressanta saker om att kvinnor inte ska använda bh som har bygel eftersom den stoppar lymfvätskans flöde som kan även orsaka cancer.
Anna Maria berättade vilken undersökning de gör på deras institut. Det går att komma till de när som helst på året, men om man åker flera ihop, tex tillsammans med  Rawfoodmiddagar på hösten då kostar 3 veckors vistelse med olika behandlingar, boende, mat ca 40 000kr.  Flyget kostar extra.

Vid 12 tiden tog vi lunch paus. Dem som förbeställde  maten fick en låda med Pad Thai rätt. Jag brukar vara ärlig när det gäller mat och jag tyckte inte riktigt om den. Rätten smakade beskt. Tyvärr.
Maten lagades av ett företag som finns i Danderyd och heter Open World Café.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar